divendres, 9 de juny del 2017

La música dels aiguamolls: "Colombia Amfíbia"

Colòmbia Amfíbia
"Colòmbia amfíbia" és un disc que conté la bellesa natural colombiana; els seus ocells, els seus rius, la biodiversitat que descriuen el que fan els camperols del país, els pescadors, sembradors i tot el que passa al voltant dels aiguamolls que és realment un misteri per a molts colombians.

Músics de totes les èpoques, es van dedicar a trobar les cançons que descrivissin el treball dels colombians al voltant dels aiguamolls, com "La subbanda" per exemple: "Sota la pluja inclement, una nit sense estel, va un pescador que no sent, perquè és més gran el seu anhel ... "

La investigació és de Maria Isabel Henao, Úrsula Jaramillo i Carlos Tapia, que han dedicat la seva vida a estudiar la naturalesa i els seus fenòmens sobre la complexitat i diversitat dels ecosistemes en el territori nacional, amb la finalitat de destacar la importància de les zones humides en la vida de l'ecosistema colombià.
Colòmbia amfíbia és una pintura auditiva de la biodiversitat de Colòmbia que vol convertir-se en un material de consulta, d'investigació i informatiu per recuperar pràctiques i valors associats als aiguamolls.
Conclusión: Ha sigut una informació molt interessant que he après. 

Informació extractada de: Colombia Amfíbia 
                                          Colombia Amfíbia vol.2
Imatge extractada de: Colombia Amfíbia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fauna y Flora

Flora en los humedales   La vegetación típica de los humedales son plantas hidrofíticas, las cuales poseen unas adaptaciones morfoló...